Afbeelding

Proeverij Mitra slijter Berends in Wierden

Zakelijk

WIERDEN - Donderdag 30 mei is de eerste proeverij als Mitra slijter Berends in Wierden. Iedereen is hier van harte welkom!

Reserveren

Ben, Mirjam en Arjan nodigen u van harte uit om te reserveren voor de eerste proeverij als Mitra slijter Berends in Wierden op donderdag 30 mei 2024. Inloop is vanaf 19.30 uur en er worden bijpassende hapjes geserveerd. In principe is de locatie de Mitra zelf. Past dat niet, dan wijken we uit naar een andere locatie in Wierden. De prijs van € 50,00 per persoon is inclusief een fles Johnnie Walker black label 70cl. ter waarde van € 33,49. Een andere geproefde fles meenemen mag ook tegen € 33,49 korting. Op deze fles zit dan geen 15% korting, zoals op de rest van het hele drankenassortiment alleen deze speciale avond (uitgezonderd actieprijzen). Herman van der Meij van het bedrijf Diageo begeleidt de avond, die geschikt is voor beginners én voor gevorderden. Het maximale aantal deelnemers is 36. Stuur daarom snel een mailtje naar slijterberends@gmail.com, want VOL is VOL!

Proeverijen

Aan onze klanten hebben we gevraagd aan welke proeverijen ze graag mee zouden willen doen. Mitra Wierden wil geregeld proeverijen gaan organiseren. Te denken valt aan bier, wijn, cognac, port, rum en cocktails. Mail slijterberends@gmail.com en geef jouw wensen op, dan word je uitgenodigd voor jouw opgegeven voorkeur(en). Ook bestaat er een Mitra Culinair bier, whisky of wijn. Dit wordt bij voldoende animo georganiseerd met een lokaal restaurant en behelst een 6 gangen menu drank & spijs en kost rond de vijftig euro.

Mitra slijter Berends 1 jaar

Op 1 juni aanstaande is Arjan Berends één jaar in Wierden. De avond van 30 mei zal daarom ook extra feestelijk zijn. Arjan woont nu in Ermelo en is geboren en getogen in Dronten (Flevopolder). Zijn ouders komen uit Drenthe en Groningen. Hij heeft een tijd in Zwolle gewoond en is graag in het oosten van het land. Arjan heeft de detailhandelsschool gedaan en liep toen stage bij de Mitra in Dronten en werkte bij De Boer Supermarkten als eerste bediende op zaterdag. Hij had later enkele cafés en heeft 20 jaar in de horeca gewerkt. Sinds 1 april 2021 heeft Arjan de Mitra in Lelystad overgenomen en vorig jaar dus Mitra Wierden. Op een mooie zomerdag gevallen voor het geweldige pand. Grootse plannen heeft de ondernemer met onze lokale Mitra. Er zijn al veel exclusieve drankjes te verkrijgen als Kalkwijck, Lavish en Tippyshot. Ook zijn er nu al 436 bieren te vinden op Untappd en dit aantal zal snel stijgen. Alles zal uiteindelijk vernieuwd worden, te beginnen met het plafond en de verlichting. Ben Hofhuis blijft ook na 1 juni nog een vast gezicht op de dinsdag en vrijdag. Het team is compleet met Mirjam Lamberts: Terug op het oude nest op woensdag, donderdag en zaterdag in de winkel te vinden. Natuurlijk is het team ook compleet op de feestelijke proeverij van 30 mei. Gezellig als je erbij bent!