Afbeelding

Bridges tijdens zomeravonden bijbridgeclub Klaver Vier in Wierden

Sport en vrije tijd

WIERDEN – Bridgeclub Klaver Vier organiseert tijdens de zomermaanden bridgedrives op de maandagavonden. Alle bridgeliefhebbers, dus ook niet-leden, zijn welkom om hieraan deel te nemen. De avonden zijn in het Ontmoetingscentrum aan de Spoorstraat te Wierden en inloop is om 19.00 uur.

De ongeveer tachtig leden van de Wierdense club spelen wekelijks op de maandagmiddag competitie van eind augustus tot eind april. Tijdens de zomermaanden echter worden op de maandagavonden de welbekende zomeravond bridgedrives gehouden. “Het is een leuke vrijblijvende gelegenheid om kennis te maken met onze club. Nieuwe leden zijn welkom”, aldus een woordvoerder.

Er wordt elke maandagavond, vanaf 27 mei, gespeeld. Per paar zijn de kosten zeven euro, contant te voldoen. De slotdrive op 12 augustus is op uitnodiging en gratis voor deelnemers die vijf keer of vaker hebben meegespeeld. Deelnemers kunnen zich bij de zaal aanmelden, als ze voor 19.15 uur aanwezig zijn. Aanmelding per mail of app heeft de voorkeur. Dat kan bij de spelleider Marja Wessels (marja343@gmail.com of 06 – 23 23 52 91). Vermeld dan duidelijk de namen en e-mailadressen van de spelers. De uitslag wordt naderhand ook per mail opgestuurd. Het winnende paar ontvangt twee flessen lekkere wijn.