Hidde Hemmer kijkt uit naar de heropening.
Hidde Hemmer kijkt uit naar de heropening.

Heropening Groenkoop na verbouwing en verruiming

Zakelijk

VRIEZENVEEN – Op zaterdag 20 april is de heropening van Groenkoop aan de Almeloseweg 69a in Vriezenveen. En het is zeker de moeite waard om er een kijkje te gaan nemen, want het hele terrein van Groenkoop is verruimd en verbouwd. Bovendien heeft Groenkoop de beschikking gekregen over een nieuwe bloemisterij. 

Nieuwe opzet

Hidde Hemmer van Groenkoop laat weten; “Vanaf vorig jaar zomer zijn we bezig geweest met de nieuwe opzet van onze terrein-infra. We hebben de verruiming en verbouwing in eigen beheer gedaan samen met onze zusterbedrijven. Tot Kerst waren we op halve kracht open, en vanaf 1 januari 2024 zijn we een tijdje dicht geweest. Maar nu het voorjaar eindelijk begint is het tijd voor de heropening.”

Asfalt

Het terrein ligt er dan ook super strak bij met een nieuwe en ruimere opzet en indeling. Bovendien zijn de paden geasfalteerd, zodat klanten met auto en aanhanger het terrein op kunnen en niet meer hoeven sjouwen. Ook het aantal producten is uitgebreid. Er is een ruim assortiment met onder andere: laanbomen, leibomen, fruitbomen, heesters, haagplanten, vaste planten en klimplanten. Tevens zijn ook bomen in grotere maten continu verkrijgbaar en voorradig. En veelal is het aanbod bij Groenkoop afkomstig uit de eigen kwekerij. Kijk eens op: www.groenkoop.com en laat u verrassen.

Nieuwe bloemisterij

Verder heeft Groenkoop nu de beschikking over een nieuwe bloemisterij op het terrein aan de Almeloseweg 69a in Vriezenveen. De winkel is opgetrokken uit duurzame materialen. In de winkel zijn dagelijks verse bloemen beschikbaar en ook hier is het assortiment verruimd. Verder is er een ruime keuze aan zijdebloemen en is Groenkoop ook Fleurop dealer.

Heropening

Het is dan ook zeker de moeite waard om Groenkoop tijdens de heropening op zaterdag 20 april met een bezoekje te vereren. “Iedereen is welkom om te komen kijken!” zegt Hidde Hemmer. “Het assortiment is ruim aangevuld en de goede service is uiteraard ongewijzigd. Bovendien zijn we vanaf de N36 uitstekend bereikbaar. En we hebben de beschikking over eigen hoveniers die de mensen thuis kunnen helpen met het aanplantwerk, als men dat wil.”

Contact

Groenkoop is maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 17.30 uur. Of kijk eens op: www.groenkoop.com voor meer informatie. Groenkoop. Uw no-nonsense tuincentrum bij uitstek!

Hidde Hemmer kijkt uit naar de heropening.
Hidde Hemmer kijkt uit naar de heropening.