Afbeelding
Simon Dirks.

Kreijkes tapijt- en meubelreiniging viertjubileum en maakt elke vloer als nieuw

Zakelijk

WIERDEN/ALMELO – Een vloer die spic en span is, zorgt voor een frisse uitstraling van de onderneming of organisatie. Kreijkes tapijt- en meubelreiniging uit Almelo is specialist en viert op 1 april haar 25-jarig jubileum. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor het reinigen van vloerbedekking en kleden, maar zeker ook zandstenen vloeren, plavuizen of pvc. Dankzij een uniek truckmountsysteem is haast elke lastige vlek te verwijderen en ziet de vloer er weer uit als nieuw.

Eigenaar Jan Reint Kreijkes runt samen met zijn vrouw Ineke het bedrijf. Mede namens de vaste werknemers Derkjan Schuttevaar, Alex Fidom plus de vele oproepkrachten is het een succesvol bedrijf geworden. Jan Reint is trots op ‘zijn’ machines, die hij met plezier inzet om nagenoeg elke vloer te reinigen. “Eigenlijk kunnen we elke vloer schoonmaken, behalve hout.” Het reinigen gebeurt door middel van een truckmountsysteem. Dit houdt in dat een machine, die is ingebouwd in de bedrijfsauto, met heet water en een enorme zuigkracht nagenoeg elke vloer weer prachtig schoon krijgt. “En niet alleen voor het oog, dankzij de diepe reiniging is het ook hygiënisch!”

De machine komt uit Amerika en is volgens Jan Reint echt een krachtpatser. “Uniek in Nederland!Hij is veel krachtiger dan de normale tapijtreinigingsmachines. Daardoor reinigt hij heel diep en dankzij de zuigkracht is de vloer of het tapijt toch snel weer droog.” Het eigenhandig schoonhouden van vloeren in met name (grote) bedrijfspanden is onbegonnen werk. “We werken dan ook veel samen met diverse schoonmaakbedrijven in de regio, waardoor we bijvoorbeeld ook veel scholen in de hele regio onder onze hoede hebben.”

Niet alleen het bedrijfsleven kan rekenen op de expertise van Kreijkes tapijt - en meubelreiniging, ook particulieren zijn welkom. “Laat het vloerkleed of tapijt eens grondig reinigen. Door het regelmatig schoon te maken wordt de kans op huismijt gereduceerd en blijven allergische of overgevoelige reacties uit. Datzelfde geldt ook voor meubilair. Dankzij een speciaal ontwikkeld meubelmondstuk kunnen we zowel thuis als op kantoor allerhande meubelen krachtig reinigen.

Doordat de machines in de bedrijfsauto’s zijn gemonteerd, is de geluidsoverlast tijdens de werkzaamheden minimaal. Bovendien is de reinigingsmachine daardoor veelzijdig inzetbaar. Ook het weer als nieuw maken van siergrindvloeren of leisteen behoort tot de mogelijkheden. Verleng de levensduur van de vloer en neem contact op met Kreijkes tapijt- en meubelreiniging via www.uwschonevloer.nl of bel met 06 – 51 38 52 29.