Afbeelding

Het Schwarzwald Rijssen, De E-chopper tour locatie van Overijssel

Zakelijk

Een van de spraakmakende activiteiten die op dit moment Trending is in Nederland, dat is de E-chopper tour.
De E-chopper, ook wel de Elektrische Twentse scooter tour is uitermate veilig en geschikt als gave activiteit voor een personeelsfeest.

De E-chopper kent vele pluspunten ten opzichte van de retro scooter en de solex. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander belangrijk item tegenwoordig is het onderwerp milieu. Niet alleen de consumenten maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. E-chopper verhuurbedrijven zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor de consument en milieu. 

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een ontvangst met koffie, thee en cake + een BBQ inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Het Schwarzwald is hierbij de onderneming voor het reserveren van de e-choppers. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een grote voorraad E-choppers en een prachtige route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste zijn.

Beleef het E-chopper rijden bij Het Schwarzwald in Rijssen!