Afbeelding
Henk Steen.

Vroomshoopse Boys pakkengelijkspel bij SVZW Wierden

Sport en vrije tijd

WIERDEN/VROOMSHOOP – De Vroomshoopse Boys oefende op zaterdag 30 maart op Sportpark Lageveld in Wierden tegen eersteklasser SVZW. Hoofdtrainer Robert Bosma van de Boys had de gelegenheid aangegrepen om een drietal jonge talenten in de basisformatie te posteren. Arjen van den Akker stond naast routinier Lars Scholten centraal in de verdediging. De youngsters Nelson Runhart en Malick Marong vormden samen met Sil Derks vanaf het beginsignaal de aanvalslinie.

De eerste helft ging het gelijk op met aan beide kanten enkele doelrijpe kansen. Net voor rust wist Ramon de Jong, die Malick Maron kwam vervangen, namens de Boys de 0-1 aan te laten tekenen. Er werd aan beide zijden volop gewisseld om zoveel mogelijke spelers speelminuten te gunnen. De thuisploeg, de huidige nummer 6. van de eerste klasse H., kwam in de tweede helft op een 2-1 voorsprong. Het slotakkoord was voor de goed combinerende gasten. Ramon de Jong scoorde opnieuw en zorgde tevens voor de 2-2 eindstand.