Afbeelding
Henk Pluimers.

Vrienden van het Reggedalverrast met gift 7.500 euro

Algemeen

ENTER – Vanuit het Projectenfonds van de Rabobank Rijssen-Enter heeft het Reggedal in Enter een donatie van 7.500 euro gekregen.

Donderdag 2 mei kwamen Ella Velten en René Steentjes naar Het Reggedal om daar de cheque aan te bieden. Groot was dan ook de verrassing bij de Reggedalvrienden Johan Lammertink, Aad Kolthof en Marten ter Harmsel toen er een bedrag van maar liefst 7.500 euro op de cheque bleek te staan. “Een geweldige steun in de rug voor dit mooie project” aldus Marten. “We zullen zorgen dat het geld op de juiste manier besteed zal worden...”

Bij Het Reggedal in Enter leeft al een poosje de wens om het terras aan te pakken en van binnenuit meer toegankelijk te maken. De Vrienden van het Reggedal besloten om de schouders eronder te zetten om middelen bij elkaar te brengen om dit te kunnen realiseren.

“We deden een verzoek bij het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter om een bijdrage maar daar bleef het eerst nog even stil”, zegt vriendenvoorzitter Marten ter Harmsel. René Steentjes van de Rabobank schiet in de lach. “De leden van het Projectenfonds vergaderen niet elke dag en we bekijken alle aanvragen toch serieus of ze passen binnen de criteria”. Het groene licht kwam er, maar de hoogte van het bedrag bleef nog even onbekend.