Ben Hofhuis van Mitra Wierden geeft Martin Schutteman de waardecheque.
Ben Hofhuis van Mitra Wierden geeft Martin Schutteman de waardecheque. Simon Dirks

Wierdense Prijzenmarathon:ruim zestig gelukkige winnaars

Zakelijk

WIERDEN – De Wierdense winkeliers hebben in december weer de traditionele Prijzenmarathon georganiseerd. De actie zorgt elke keer weer voor mooie verrassingen, want onverwacht kun je zo maar in de prijzen vallen. Dat geldt onder meer voor Laura Meinderink. Zij nam de moeite om een code in te voeren en wist daarmee de hoofdprijs te bemachtigen: een mooie reis naar Noorwegen. Inmiddels zijn alle winnaars bekend.

“We betalen zelf wat bij, dan kunnen we dit jaar mooi met z’n vijven op vakantie”, vertelt Laura nog enigszins verrast. De reis voert waarschijnlijk richting Kristiansand en mogelijk worden nog wat fjorden bezocht. Ook roeien of kanoën op een mooi meer en fietsen in de omgeving behoort tot de mogelijkheden. Het gezin is nog nooit in Scandinavië geweest, maar houdt wel van een paar actieve dagen. Meestal wordt een stek in Europa bezocht: Oostenrijk, Frankrijk of Schotland. Dagenlang luieren aan het strand is er niet bij. “Ik heb ook al even wat op internet gekeken. En mijn broer is vorig jaar naar Noorwegen geweest, we hebben er al zin in! En dat terwijl we maar één code hebben ingevoerd!” Zo zie je maar, het loont altijd de moeite om lokaal te winkelen en vervolgens de codes in te voeren! “En we wonen in Vroomshoop, maar ik doe vaak boodschappen in Wierden of ga er regelmatig even winkelen.”

De hoofdprijs heeft een waarde van 1.250 euro; een bedrag dat de winkeliersvereniging beschikbaar stelt. Ook de andere topprijzen worden door de gezamenlijke ondernemers gedragen. Zo heeft Femke Lammers een wellness abonnement bij Trendy Hair & Wellness ter waarde van 250 euro gewonnen. Siny Harink mag zich een jaar lang gelukkig prijzen met kaas. Zij won een jaarabonnement kaas bij Kaas & Smaak, ter waarde van 250 euro. Martin Schutteman heeft de drankkast de komende tijd goed gevuld dankzij de cadeaubon van 250 euro, te besteden bij Mitra Ben Hofhuis. Ten slotte heeft Marianne Broeze een Ray-Ban zonnebril gewonnen van Pearle Opticiens, ter waarde van 200 euro. Zij krijgt de cheque later deze week nog overhandigd.

Martijn en Laura en hun kinderen Sophie, Josefien en Huub. Ramon en Esther van reisbureau Cape Tracks zorgen voor een mooie reis door naar Noorwegen.
Femke Lammers en haar gezin kregen de cheque van Barbara Schepers.
Siny Harink is zich als kaasliefhebber erg blij met het jaarabonnement kaas. De cheque werd overhandigd door Josien Wegink.