Afbeelding

Infrabedrijf Van der Kolk Wierdenverkoopt Nordmann kerstbomen

Zakelijk

WIERDEN – Bij Van der Kolk Infra aan de Erve Meijerinksweg, net buiten de dorpskern van Wierden, heerst een kerstsfeertje. Daar waar normaliter materieel op de plas te vinden is, staan nu kerstbomen, knuffelen kinderen met pony’s, klinkt er sfeervolle kerstmuziek, zijn er lekkere versnaperingen en zorgt ook de kerstman voor wat extra gezelligheid.

‘Ho, ho, ho! Van der Kolk Infra verkoopt dit jaar voor het eerst kerstbomen!’ Met die leus geeft het infrabedrijf bekendheid aan deze andere tak van sport: verkoop van échte kerstbomen. Afgelopen vrijdag, 25 november, werd om drie uur in de middag gestart met de verkoop van mooie, Nordmann kerstbomen van A-kwaliteit. Het was een groot openingsfeest in een gezellige kerstsfeer: mooie kerstmuziek, lekkere glühwein en heerlijke versnaperingen maakten het compleet. En voor de liefhebbers werd op een groot scherm het WK voetbal vertoond.

De komende dagen worden, zolang de voorraad strekt, kerstbomen verkocht. De bedragen variëren vanaf 22,50 euro. Op maandag, dinsdag en woensdag is de verkoop geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur, op donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur. Op vrijdagen en zaterdagen is er ook kerstmuziek en zijn er heerlijke versnaperingen. Neem bovendien gerust de kinderen mee. Er zijn pony’s waarmee geknuffeld kan worden. De kerstboom zelf wordt netjes ingepakt, zodat deze makkelijk in de auto past. En geen vervoer? Geen punt, er kan ook thuisbezorgd worden door de kerstman.