Afbeelding

Harmonie Wierden viert feestelijk140 jaar aan lidmaatschappen

Uitgaan en cultuur

WIERDEN – Tijdens een feestelijke avond van Harmonie Wierden, op zaterdag 12 november, zijn vijf jubilerende leden werden gehuldigd voor hun 25- of 40-jarig lidmaatschap bij de KNMO. Doordat vanwege de coronamaatregelen de jubilarissen vorig jaar en het jaar er voor niet in het zonnetje gezet konden worden, was de groep dit jaar groter dan normaal. Het ging deze keer dus om de jubilarissen van 2020, 2021 én 2022.

Herbert Kippers, Margot Blom-Jannink, Miranda Wetering en Frank Nijhof ontvingen een zilveren speldje voor hun 25-jarig lidmaatschap bij de bond. Antoinette Kortenhoeven vierde haar veertigjarig lidmaatschap. De jubilea zijn niet ongemerkt voorbij gegaan. Op een feestelijke avond voor de hele vereniging, de jubilarissen en hun naasten werd het vijftal toegesproken. Niet iedereen jubileerde dit jaar, sommigen jubileerden al eerder, maar in verband met coronamaatregelen die toen van kracht waren, was de huldiging uitgesteld.

Harmonie Wierden jubileerde als vereniging zelf ook in 2020, de vereniging bestond dat jaar maar liefst honderd jaar jaar. Ter ere van dit jubileum is het jubileumboek ‘Dat bint de oonzen’ samengesteld. Nadere informatie en bestellingen van dit boek kan bij Ria ten Broeke, telefoon 0546 – 57 27 41 of riatenbroeke@gmail.com.