Afbeelding

Drumschool Marco opent gloednieuwe studio in Bruchterveld

Zakelijk

REGIO - Drumschool Marco heeft op feestelijke wijze zijn nieuwe studio in Bruchterveld geopend. De opening, die afgelopen zaterdag plaatsvond, trok maar liefst 60 enthousiaste bezoekers. De studio biedt een inspirerende omgeving voor drumliefhebbers van alle niveau’s. 

Marco Mepschen, de bezielende kracht achter de drumschool, is niet alleen een drumdocent met jarenlange ervaring, maar ook de drummer van de populaire band De Heinoos. Met het bouwen van zijn eigen drumstudio is voor Mepschen een droom in vervulling gegaan. Zelf zegt hij hierover: “Ik heb altijd al een eigen drumstudio willen hebben. De opening was een groot succes en ik ben verheugd om mijn passie voor drummen hier te kunnen delen met zoveel enthousiaste mensen.”

Naast reguliere drumlessen biedt de studio van Drumschool Marco ook geavanceerde opnamefaciliteiten. De studio is speciaal ingericht om video-opnames te maken voor online lesmateriaal en stelt leerlingen in staat om professionele drumcovers op te nemen. 

Marco’s expertise en passie voor muziek hebben een paar jaar geleden tevens geresulteerd in het schrijven van het succesvolle lesboek ‘Hit The Drums!’. “Ik geef les volgens mijn eigen drummethode en veel andere drumdocenten met mij. De lessen uit mijn boek wissel ik af door mijn leerlingen zoveel mogelijk mee te laten spelen met liedjes die ze leuk vinden. Hiermee maak ik mijn lessen inspirerend en afwisselend.“ aldus Mepschen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de nieuwe studio te bezoeken. Kijk voor meer informatie of het inplannen van een proefles op: www.drumschoolmarco.nl. 

Afbeelding
Afbeelding