Afbeelding
Fotograaf: Jenny ter Maat

GSM Wonen op donderdagavond op afspraak open: vrijblijvend rondkijken én interieuradvies

Zakelijk

RIJSSEN – In alle rust vrijblijvend rondkijken bij GSM Wonen en Slapen? Desgewenst een uitgebreid interieuradvies krijgen? Dat kan ook op de donderdagavond. GSM Wonen en Slapen is dan alleen op afspraak geopend.

Rondkijken, sfeer proeven en ideeën opdoen kan natuurlijk de hele week door, van maandag tot en met zaterdag, vanaf 09.30 uur. Van maandag tot en met vrijdag tot 17.30 uur, zaterdags tot 17.00 uur. De koopavond, donderdagavond, is echter op afspraak. “Geïnteresseerden kunnen afspraken zelf inplannen via de website www.gsmwonen.nl”, vertelt eigenaar Henk Bakker. “Bellen of mailen kan ook.”
Medewerker Joyce van Losser is eveneens op donderdagavond aanwezig en kan, desgewenst, adviseren over de inrichting van woon- of slaapkamer, voor een interieuradvies op maat. Zowel door de week als op de donderdagavond kunnen bezoekers hun gekozen meubels in hun woonkamer zien, door middel van een tekenprogramma in 3D.

In de zaak aan de Enterstraat 200 staat, op een oppervlakte van 3000 vierkante meter, een uitgebreid assortiment aan meubels in diverse stijlen en eveneens een ruime keuze woonaccessoires. Bakker: “Alle banken zijn zelf samen te stellen, naar de eigen smaak, of het nu om een hoekbank gaat of een driezitsbank. De klant kiest zelf de elementen.”

Grote collectie relaxfauteuils
Ook Lamulux meubelen zijn verkrijgbaar bij GSM Wonen. “Lamulux is vrij nieuw, het ziet er uit als echt hout, maar het is kunsthout. Lamulux meubelen zijn slijtvast en vergen geen onderhoud”, aldus Bakker.
GSM Wonen beschikt onder andere over een grote collectie relaxfauteuils. “De grootste collectie uit de omgeving”, aldus Bakker. Moderne fauteuils, verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, handmatig of elektrisch verstelbaar en in diverse uitvoeringen.

Eettafels kunnen door klanten zelf samengesteld worden, naar eigen smaak en op maat. “Je kunt je eigen bladvorm kiezen, de vorm van de tafelpoten en de kleur”, vertelt Van Losser. “Een eettafel zoals je zelf wilt.”

Garanties en service
Goede garanties en goede services zijn sterke punten bij GSM Wonen. Naast betaalbare prijzen, het deskundige advies en de eigen bezorgdienst. Een deel van de collectie is te zien op de website: www. gsmwonen.nl Hierop staat ook meer informatie over GSM Wonen en Slapen èn op deze website kunnen afspraken gemaakt worden.

Door Jenny ter Maat