Afbeelding

Eerste Health Optimizing kliniek in Nederland

Zakelijk

RIJSSEN - Anchor is een praktijk gericht op het vinden en aanpakken van de bron/wortel van gezondheidsproblemen en vanaf 2011 gevestigd in Rijssen. Het bedrijf is onlangs de samenwerking aangegaan met Health Optimizing. Daarmee is de eerste kliniek van Health Optimizing in Nederland een feit en opent ze op 9 en 10 februari haar deuren voor het publiek.

Geheel nieuw concept

Anchor introduceert daarmee een geheel nieuw en innovatief concept. Met behulp van high-tech onderzoek worden de oorzaken van de gezondheidsproblemen geïdentificeerd. Daarna wordt een passend therapieplan samengesteld. De trajecten zijn veelal niet lang, maar wel intensief. Nieuwe en krachtige methodologieën worden toegepast om te herstellen. Vervolgens wordt het van nature zelf-herstellend vermogen van het lichaam zoveel mogelijk gestimuleerd. Tegelijkertijd wordt geadviseerd om de leefstijlfactoren, die de grootste impact hebben, aan te passen.

Lokale kliniek

Het afgelopen jaar is de kliniek opgezet en ingericht, er zijn totaal 3 therapieruimtes en 3 medewerkers werkzaam. Nu is er sprake van een lokale kliniek. Er zijn plannen om verder uit te breiden en door te groeien naar een regionale kliniek. Er zijn dan 8-10 medewerkers werkzaam, evenzoveel therapieruimtes en 20 verschillende therapiemogelijkheden.

Health Optimizing

Health Optimizing is een bedrijf dat al twee decennia werkt aan de toekomst van gezondheid om met technologieën en methodologieën oplossingen te bieden. Ze zijn inmiddels werkzaam op 5 continenten. Ze hebben al honderdduizenden klanten geholpen en dat varieert van mensen met ernstige ziekten zonder andere opties tot mensen die in goede gezondheid zijn op zoek naar topprestaties. Het meest innovatieve zit in het combineren van technologieën.

Open dagen

Anchor nodigt het publiek uit om op 9 en 10 februari kennis te maken met het nieuwe concept. 

Wat je kan verwachten

De nieuwste benaderingen van onze aanpak. Zicht op de ongekende hoeveelheid informatie die uit de onderzoeken gehaald kan worden en die ook nodig is voor een goede identificatie van de oorzaken. Demonstraties van de nieuwste therapiemogelijkheden in Nederland. Informatie over het assessment, de therapieën en wat je zelf kan doen op het gebied van leefstijl, beweging en voeding. Netwerkmogelijkheden om met anderen over deze onderwerpen door te kunnen praten.

Wanneer en waar

-          Vrijdag 9 februari          14:00-17:00 uur en 19:00-21:00 uur

-          Zaterdag 10 februari    10:00-12:00 uur en 13:00-16:00 uur

-          Watersnip 3, 7462 ZS in Rijssen

De missie van Anchor

Onze missie is om mensen te helpen met hun gezondheidsproblemen door de oorzaken op te sporen en bij de wortel aan te pakken zodat het herstellend vermogen van het lichaam vervolgens zelf zijn werk kan doen en mensen vitaal ouder kunnen worden.