Afbeelding

Mirjam’s Bloemen verkozen tot’Leukste zaak van Enter 2023’

Zakelijk

ENTER – Mirjam’s Bloemen aan de Dorpsstraat in Enter heeft dit jaar de prestigieuze titel ‘Leukste zaak van Enter’ gewonnen. De verkiezing werd voor de tiende achtereenvolgende keer gehouden door Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook en Instagram. Nadat Enternaren in de eerste ronde hun meest favoriete zaak konden nomineren werd er uiteindelijk een verkiezing gehouden tussen de vijf zaken met de meeste punten.

Ook dit jaar was de verkiezing weer een spannende strijd. In de laatste dagen van de verkiezing trok Mirjam’s Bloemen, dat in de vorige twee edities telkens tweede werd, de overwinning naar zich toe.  Maar liefst bijna 39 procent van alle stemmen waren voor de bloemenwinkel. Dit ging ten koste van nieuwkomer The Dutch Dog die op de tweede plek belandde.

Eigenaars Mirjam en Bert ontvingen van Eric Tijhof van Enters Voordeel het bijpassende straatnaambord. Dat krijgt nog een plaatsje op de gevel of in de winkel. De derde plek was dit jaar voor restaurant Let’z Meat, ook deze zaak was voor het eerst genomineerd. Tukkers Culinair en de winnaar van vorig jaar, Perron 84, werden respectievelijk vierde en vijfde.