Afbeelding

Borkent & Partners voelt zichals een vis in Wierdens water

Zakelijk

WIERDEN – Borkent & Partners, dat is de nieuwe naam van voorheen Te Wierik Administratieve Diensten. De naamswijziging is een logische stap, nadat het kantoor van Erik te Wierik ruim een jaar geleden werd overgenomen door André Borkent en Christel Oldenhof. En daar blijft het niet bij. Een nieuwe, eigentijdse locatie voor het financieel dienstverlenend bedrijf in Wierden ligt zelfs in het verschiet.

André en Christel stonden in 2005 aan de wieg van hun accountantskantoor in Hengelo. Daar hebben ze het bedrijf uit kunnen bouwen tot een gezonde organisatie met veel ervaring en met mooie ambities. Uitbreiding lag voor de hand en de overname van de zaak van Erik kwam op het juiste moment op hun pad.

“Als Borkent & Partners richten we ons op het MKB”, duidt André. “Niet zozeer alleen kleine ondernemers zijn welkom, ook grotere MKB-bedrijven maken deel uit van onze portefeuille. Dan gaat het meer om het opstellen van tussentijdse cijfers en (fiscale) advieswerkzaamheden”, duidt André.

André en Christel zijn zichtbaar blij met hun Wierdense vestiging, waardoor ze een grote vervolgstap gaan maken. “We gaan ons kantoor in Hengelo deze zomer verlaten en alle werkzaamheden in Wierden samenvoegen”, vertelt Christel. “Dat betekent ook dat we hier meer ruimte nodig hebben. In augustus gaan we daarom een nieuw kantoor betrekken, op bedrijfsterrein de Weuste. Een fijne locatie, goed bereikbaar vanaf de N36. Tot die tijd is de deur aan de Rijssensestraat 26a voor iedereen geopend.”

De keuze voor Wierden in plaats van Hengelo lag voor de hand, meent André. “Er is nagenoeg geen verloop geweest, nadat wij het kantoor van Erik hebben overgenomen. De klanten zijn trouw en we merken dat het persoonlijk contact hier erg op prijs wordt gesteld. Er is veel aanloop, terwijl in Hengelo juist meer op afstand – telefonisch of per mail – wordt gewerkt. Een logisch gevolg dus om voor Wierden te kiezen en daar al onze werkzaamheden te centraliseren. Dat persoonlijke karakter en de betrokkenheid past bij ons.”

Met een klein team van financieel specialisten, adviseurs en administratieve medewerkers ondersteunt Borkent & Partners klanten op het gebied van hun (financiële) bedrijfsvoering. Dit omvat zaken als het verzorgen van de financiële administratie, jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en fiscale aangiften en adviezen. Daarnaast staat de deur ook open om te sparren en richtinggevende financiële adviezen te geven.

Meer informatie of contact met een van de medewerkers? Kijk alvast op www.borkentenpartners.nl, bel naar 0546 – 481 471 of loop vrijblijvend het kantoor aan de Rijssensestraat in Wierden binnen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding