Kimberly Klaassen en Jacquelien Janssen in het kluspand.
Kimberly Klaassen en Jacquelien Janssen in het kluspand. Simon Dirks.

Trentz Fashion verhuist van Kerspel naar Marktstraat 17

Zakelijk

WIERDEN –  Trentz Fashion opent vrijdag 26 mei de nieuwe winkel aan de Markstraat 17 in Wierden. Bijna acht jaar lang was de winkel met mode voor vollere dames aan het Kerspel gevestigd. Eigenaresse Kimberly Klaassen is blij dat ze deze stap heeft gezet. “We komen in een prachtig, historische winkelpand, middenin het centrum van Wierden! Ik kijk er echt naar uit!”

Naast Kimberly is Jacquelien Janssen al jaren een vaste waarde in de winkel. Beiden geven met veel plezier adviezen en tips. Iedereen is altijd welkom, een kopje koffie staat altijd klaar. Trentz Fashion richt zich op actuele mode voor dames met een maatje meer. De collectie begint bij maat 40 en loopt door tot en met maat 58. “Er is veel behoefte aan mooie vlotte en betaalbare damesmode in deze maten.”

Bij Trentz is er voldoende keuze uit tuniekjes, topjes, blazers, jurken, pantalons en jeans. Daarnaast zijn bijpassen tassen, riemen en diverse bijoux. En pak meteen iets leuks mee voor in de huiskamer of als cadeautje.

Winkelen is een beleving en daar past dit nieuwe winkelpand goed bij, meent Kimberly. “We worden een soort boetiek. Bovendien is de ligging gunstig, midden in de kern.” De winkel krijgt een klassieke maar frisse uitstraling. Ondanks dat de nieuwe ruimte iets kleiner is, blijft de collectie gelijk. “En parkeren voor de deur blijft mogelijk! Bovendien hebben we naast onze winkel parkeerruimte gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn.”

Vrijdag 26 mei gaat de deur van de nieuwe winkel vanaf 10.00 uur open. Op die vrijdag en zaterdag is het feest. Voor iedere bezoeker is er een hapje en een drankje. En elke betalende klant krijgt een verrassing én cadeaubon voor korting op een volgende aankoop.