Afbeelding
Simon Dirks.

Sneeuwpop Olaf uit Frozen bezorgt iedereen een lach tijdens koopavond

Uitgaan en cultuur

WIERDEN – De wereldberoemde sneeuwpop Olaf uit de film Frozen bracht afgelopen vrijdagavond een bezoek aan de Wierdense winkelkern. Nagenoeg elke laatste vrijdag van de maand krijgt de Wierdense koopavond wat extra glans dankzij kleine activiteiten. Deze keer stond die avond in het teken van thema winter en Olaf mocht daarbij niet ontbreken.

Kinderen konden deze avond bovendien deelnemen aan een winterse speurtocht. In diverse etalages hingen pittige breinbrekers en puzzeltjes. Bij elke opdracht was er een woord te vinden, zodat uiteindelijk een zin gevormd kon worden. Onder de goede oplossingen worden nog prijzen verloot.

Ook was er een niet al te slimme sneeuwpop, die een fijn plekje in een warme winkeletalage had gevonden. Maar je raadt het al: er was uiteindelijk alleen nog maar een zielig hoopje waterige smurrie, een wortel, handschoenen, das en bezem over. Arme sneeuwpop.

Om de lastige puzzels op een ontspannen manier te onderbreken liep Olaf door de winkelkern, zodat er een leuke meet&greet en een fotomomentje met deze lieve sneeuwpop was. Hij liep zelfs winkels en restaurants binnen, waardoor ook bij de volwassen bezoekers een grijns van oor tot oor op de gezichten verscheen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De gesmolten sneeuwpop.