Afbeelding

HalloweenconcertHarmonie Sint-Jan

Uitgaan en cultuur

WIERDEN – Zalencentrum Het Anker is afgelopen zondagmiddag net op tijd verlost van enge spoken en monsters. Harmonie Sint-Jan organiseerde met succes haar eerste Halloweenconcert, voorafgegaan aan een eng spookhuis in de kelder van het complex aan de Wilhelminastraat in Wierden.

Om het ‘spooky’ concert te kunnen bezoeken moesten de bezoekers zich eerst een weg banen door spookhuis ‘The Haunted Cellar’, ingericht in de kelder van het oude zalencentrum. Om 13.13 uur opende het spookhuis de deuren voor de vele bezoekers, die zich al vol spanning voor de deur hadden verzameld. In de kelder werden zij, met angstaanjagende geluiden, knipperende lampen en bloedstollende kreten opgewacht door onder andere een heks, een spook in een vrieskist en een ober met een bord gekookte hersenen opgediend in bloedrode saus.

De route voerde naar een een prachtig aangeklede en goedgevulde concertzaal, waar het Halloweenverhaal, de vloek van het Anker, werd uitgebeeld door de jongste leden van samenspeelgroep DJEMZ. Rob Korstenhorst was verteller. De spanning was duidelijk voelbaar bij alle aanwezigen.

Het B-orkest speelde enge nummers, zoals Thriller van Michael Jackson, Ghostbusters van Ray Parker Junior en muziek uit The Adams Family. Gelukkig werd de vloek van het Anker net op tijd verbroken en kon er aan het einde van het concert zelfs nog gedanst worden met de heks en de waarzegster. Zo blijkt maar weer, muziek verbindt.

Harmonie Sint-Jan is altijd op zoek naar nieuwe leden die het leuk lijken om muziek te maken en wie weet, om mee te spelen tijdens zo’n leuk concert als het Halloweenconcert of de vele andere concerten en optredens. Kijken bij een repetitie of zelf een proefles proberen? Neem dan contact op via info@harmoniesint-jan.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding