Afbeelding

Muziektheater Capriccio’97 naarkulturhus Ypelo met ‘Het Schip in’

Uitgaan en cultuur

YPELO – De leden van Muziektheater Capriccio’97 brengen op vrijdag 13 oktober een bezoek aan het Akkerhus te Ypelo. Dan wordt de voorstelling ‘Het Schip in’ ten tonele gebracht.

Het stuk speelt zich onder andere af op het dek van een luxe cruiseschip, waar de bemanning onder leiding van kapitein Jack z’n best doet om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Natuurlijk worden er diverse excursies gemaakt waar spannende avonturen worden beleefd. De crew bestaat uit schoonmaakster Truus, die echt zo min mogelijk doet en eigenlijk alleen maar van een betaalde vakantie wil genieten. Der Rudy is entertainer op het schip en vertelt aan iedereen die het horen wil hoe beroemd hij wel niet is. Tineke is de activiteitenbegeleider en zij neemt haar taak zeer serieus; ze staat letterlijk geen seconde stil. Technicus Susan is supergoed in haar vak, maar minder goed in de omgang met mensen. Kapitein Jack heeft de leiding over het schip en de bemanning, maar slaagt niet erg goed in het leiding geven. Hij wordt nogal eens overruled door Gastvrouw Bets, die gastvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, maar zelf nou niet bepaald het goede voorbeeld geeft.

Aanvang op vrijdag 13 oktober is 20.00 uur. Inloop en het ophalen van kaarten kan vanaf 19.30 uur. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon en dat is inclusief een kop koffie of thee. Er kan zowel contant als met PIN worden betaald. Na afloop van de voorstelling is er de ruim gelegenheid om nog iets te drinken aan de bar. Reserveren van kaarten kan door te mailen naar pr@akkerhus.nl of via het reserveringsformulier op www.akkerhus.nl/buurttheater

Afbeelding