Afbeelding

Harmonie Wierden:geslaagd Kidsfestival

Uitgaan en cultuur

WIERDEN – Harmonie Wierden heeft vorige week zaterdagmiddag met succes haar Kidsfestival georganiseerd. Met een opkomst van maar liefst zeventig kinderen was het een groot succes. Het festival bood een gevarieerd programma vol muziek en plezier, waarbij de kinderen werden uitgenodigd om actief deel te nemen.

Een van de hoogtepunten van het festival was de mogelijkheid voor kinderen om mee te spelen met het orkest. Elk kind kreeg een instrument toegewezen en mocht samen met de muzikanten van Harmonie Wierden optreden. Het was een unieke kans voor de kinderen om hun muzikale talenten te ontdekken en te laten zien aan het publiek.

Naast het meespelen met het orkest konden de kinderen ook zelf instrumenten uitproberen. Er waren tal van instrumenten beschikbaar waar de kinderen naar hartenlust op mochten spelen. Het was een geweldige gelegenheid voor de kinderen om hun interesse in muziek verder te verkennen en hun creativiteit te uiten. Naast de muzikale activiteiten was er ook volop vermaak voor de kinderen. Ze konden uitrazen op het springkussen en genieten van heerlijke suikerspinnen.