Afbeelding

Waardering voor deelnemersaan vierdaagse wandeltochten

Sport en vrije tijd

WIERDEN – Wandelvereniging Ambulare heeft 31 van haar leden vorige week woensdagavond even op een voetstuk geplaatst. Deze actieve wandelaars hebben elders in het land een vierdaagse gelopen.

“Harrie heeft dit jaar zelfs vier verschillende vierdaagses gelopen”, benadrukt Iny Eugelink. In totaal hebben zeven leden de trainingen meegelopen en hun medaille behaald. Actief bestuurslid en wandelliefhebber Wim Geertman gaf een foto en video presentatie met beeldmateriaal dat door de leden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse was gemaakt. “Ook vertelde hij leuke anekdotes die hij had beleefd of die hem verteld waren, aan de aanwezige leden.” Voorzitter Ton Kortenhorst reikte daarna aan de lopers een roos uit en als verrassing werden de wandeltrainers nog even in het zonnetje gezet.

“En in januari beginnen we weer met onze vierdaagsetrainingen”, weet Eugelink. “Iedereen die ooit nog eens een vierdaagse zou willen lopen, is hierbij van harte welkom!” En wie nu al wil wandelen, kan ook aansluiten. Elke woensdagavond wordt er vijf of tien kilometer door de omgeving gewandeld. Start is om 19.00 uur bij zwembad De Kolk.