Afbeelding

Sfeervol zoeken naar een auto tijdenseindejaarsshow bij Autobedrijf Zuithof

Zakelijk

BORNERBROEK – Het is een traditie die al jaren in ere wordt gehouden: de eindejaarsshow bij Autobedrijf Zuithof. Breng een bezoek aan de sfeervol en warm aangeklede showroom, gelegen aan Tusveld 15 in Bornerbroek, geniet van winterse versnaperingen zoals warme chocolademelk en ga op zoek naar een geschikte occasion of nieuwe auto. “Wij geven graag vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie of thee”, vertelt Réne Zuithof.

Na de kerstdagen start de eindejaarsshow, van 27 tot en met 31 december. Zuithof is dan op de reguliere tijden geopend en op oudejaarsdag tot twaalf uur. “Maar let op, op Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij gesloten.” Het variabele aanbod betrouwbare occasions is ruim en ook actuele modellen van Suzuki en Subaru staan te glimmen in de showroom. “Op de nieuwste modellen van Suzuki geven wij tijdens de eindejaarsshow bovendien zeven jaar garantie!”, vertelt René Zuithof. “En bij aankoop van een nieuwe of gebruikte Subaru plaatsen we gratis een trekhaak.” En alsof dat nog niet genoeg is, wordt bij aankoop van een occasion ook een dinerbon cadeau gegeven.

Breng een bezoek aan Autobedrijf Zuithof, dat al sinds 1961 aan Tusveld 15 in Bornerbroek is gevestigd. Geniet van de eindejaarsshow, met tal van acties en extra’s bij aankoop van een occasion of een nieuwe auto. Kijk voor meer informatie op www.zuithof.nl of neem contact op via 074 – 38 41 352.