Afbeelding

Kerstactie Enterse ondernemers:kerstpakketten voor 125 gezinnen

Zakelijk

ENTER – De actie van de Enterse Ondernemersvereniging (EOV) om 125 gezinnen in Enter te voorzien van een mooi kerstpakket loopt lekker door. “Tot nu toe zitten we al om en nabij een vijfde van het einddoel. De actie loopt nog tot en met de kerstmarkt op zaterdag 10 december”, duidt een woordvoerder.

Onder het motto ‘Kerst begint nu!’ wordt iedere Enternaar – die wat kan missen – gevraagd om een donatie te doen. Dit kan door het inleveren van flessenbonnen bij de supermarkten (Albert Heijn en Coop) maar ook door een donatie te doen in de speciale donatieboxen die bij veel EOV-leden te vinden zijn. Het is ook mogelijk om per bank een donatie te doen. Dat kan dat op banknummer NL61 RABO 0163 8203 17 t.n.v. de Enterse Ondernemers Vereniging o.v.v. Kerst.

Afgelopen weekend stond Nieuw Enter Wierden (NEW) met de donatiebox op de markt om wat extra geld te werven en ook zijn er particulieren die de energietegemoetkoming van 190 euro hebben gestort. Ook de Gereformeerde Kerk Enter heeft toegezegd een collecte aan het doel te wijden. De EOV roept alle bedrijven, verenigingen, scholen en organisaties op om deze actie te ondersteunen. “Samen staan we immers sterk”, zo laat de organisatie weten. “EN wilt u als Enternaar de naam van iemand doorgeven die een pakket verdiend, dan kunt u dit doorgeven via info@winkeleninenter.nl.” Tijdens de Kerstmarkt van 2022 wordt het eindresultaat bekend gemaakt.