Afbeelding

Enterse Ondernemings Vereniging (EOV)organiseert ‘Enterse Chocoladletterfeest’

Zakelijk

ENTER – De Enterse Onderneming Vereniging (EOV) organiseert ook dit jaar weer haar Enterse Chocoladeletterfeest voor de jeugd van de basisschool. De kinderen kunnen dan twee dagen op zoek gaan naar twintig in etalages verstopte chocoladeletters.

“Alle schooljeugd krijgt een deelnameformulier via de school”, duidt een woordvoerder. “Twee dagen lang, op vrijdag 2 en zaterdag 3 december, liggen er bij twintig winkeliers, twintig chocoladeletters in de etalage verstopt. Deze mogen de kinderen gaan zoeken!”

Uiteindelijk is te achterhalen dat er zes letters van het alfabet missen en deze mogen de kinderen vervolgens noteren. De oplossing kan op het deelnameformulier ingevuld worden en deze kan ingeleverd worden bij supermarkt Albert Heijn in Enter of Coop in Enter. Bij het inleveren van het formulier krijgt iedere deelnemer sowieso een lekkere chocoladeletter! Uit alle deelnemers wordt bovendien ook nog een hoofdprijs verloot. “Die hoofdprijs is dit jaar een Nintendo Switch, dus het is zeker de moeite waard om deel te nemen!”. Formulieren kunnen tot uiterlijk 3 december (18.00 uur) ingeleverd worden. Voor kinderen die niet in Enter naar school gaan of voor kinderen die hun formulier kwijt zijn, liggen er vanaf donderdag 2 december nog extra formulieren bij Albert Heijn en Coop.