Afbeelding

Woningcorporatie Reggewoonbreidt uit naar drie vakmannen

Zakelijk

WIERDEN – Woningcorporatie Reggewoon gaat de komende periode uitbreiden naar in totaal drie vakmannen. Zo krijgt ieder gebied waar de huurders van Reggewoon wonen, een eigen vakman. Deze vakman kent de woningen, de huurders en de wijk. De hele onderhoudsservice komt hiermee in eigen beheer van de corporatie.

Onderhoudvakman Gerald Lohuis werkt al veertien jaar als vakman voor Reggewoon. Hij kent de wijken en de huurders goed. Dat is belangrijk om het werk goed te doen, weten wat er speelt in de wijk, de buurten en de woningen goed kennen. Als eerste heeft Lohuis nu een elektrische onderhoudsbus gekregen. “Ik doe dit werk al jaren met veel plezier, ik vind het een enorme eer dat ik met de eerste elektrische bus naar de huurders toe kan voor onderhoud. De andere bus is al vijftien jaar oud.”

Reggewoon kiest bewust voor elektrische bussen. Het wagenpark heeft ook al drie elektrische auto’s. De zes laadpalen die op het parkeerterrein van Reggewoon in Nijverdal staan zijn ook te gebruiken voor de buurtbewoners of gasten.