Afbeelding
Simon Dirks.

Zonnestudio Sunny Paradise:stralend de donkere dagen in

Zakelijk

WIERDEN – De donkere dagen zijn in aantocht en het aantal zonuren per dag is de komende maanden weer minimaal. Blijf desondanks toch mooi van kleur en ga stralend de winter door. Dat kan dankzij Sunny Paradise in Wierden. Deze hedendaagse zonnestudio is vanaf komende week weer elke werkdag geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Om het najaar en de winter helemaal op een positieve manier in te luiden zijn er deze maand aantrekkelijke herfstacties bij Sunny Paradise. Zie daarvoor de advertentie elders in deze krant, maar twee lichten we er alvast uit. Zo wordt een abonnement van vijftig euro in waarde verdubbeld naar honderd euro en iedere vaste klant kan in november eenmalig vijftien minuten komen zonnen voor slechts 2,95 euro.

Service staat bij Sunny Paradise hoog in het vaandel. Zo is er voor iedereen die komt zonnen een gratis drankje beschikbaar en is er na afloop gratis gezichtscrème. Voor een mooie teint zijn er vier moderne zonnebanken van Ergoline beschikbaar. Daarnaast komt er begin 2023 nog een vijfde luxe bank bij. Ook biedt Sunny Paradise de mogelijkheid om de nagels te stileren of de tanden te laten bleken. Tevens is er in de zaak een kleine collectie met de nieuwste modetrends en zijn er diverse cadeau-artikelen verkrijgbaar. De medewerksters staan altijd klaar voor advies en tips.

Breng een bezoek aan Sunny Paradise aan de Bongerd 4a te Wierden of kijk alvast op Facebook (zoek naar Sunny Paradise zonnestudio).

Afbeelding