Directeur-bestuurder van Reggewoon, John Olde Olthof, voor het nieuwe onderkomen in Wierden.
Directeur-bestuurder van Reggewoon, John Olde Olthof, voor het nieuwe onderkomen in Wierden. Simon Dirks.

Reggewoon neemt intrekin pand centrum Wierden

Zakelijk

WIERDEN – Woningstichting Reggewoon neemt intrek in het leegstaande winkelpand aan de Markstraat in Wierden. Naar verwachting wordt de nieuwe stek vanaf maart betrokken. Voor die tijd wordt de ruimte, waar tot deze zomer Nieuwenhuis gevestigd was, verbouwd tot kantoor- en ontmoetingsruimte. Het huidige kantoor aan de Nijverdalsestraat is per 1 december verkocht aan Tandartsenpraktijk Seleman, die nu nog is gevestigd aan de Rijssensestraat.

John Olde Olthof, directeur-bestuurder van Reggewoon, laat weten dat het huidige pand kantoor aan de Nijverdalsestraat in Wierden te groot werd. Sinds de fusie met de woningcorporatie van Hellendoorn zijn veel werkzaamheden overgeheveld naar de vestiging aan de Storkstraat in Nijverdal. “Maar we willen wel betrokken blijven en zichtbaar zijn in de Wierdense samenleving. Dus goed bereikbaar en dichtbij. Het pand aan de Markstraat is een mooie centrale plek voor ons. Daar kunnen we straks klanten ontvangen, het wordt een vergaderlocatie en ook ingericht als flexwerkplek voor ons personeel. We gaan in ieder geval twee keer per week vrije inloopuren realiseren. Daarnaast zijn onze huurders altijd op afspraak welkom op deze nieuwe locatie.”

Qua inrichting moet er op de nieuwe plek nog veel gebeuren. Het wordt intern gestript, waarna er meerdere ruimtes worden gecreëerd met aan de voorzijde een baliefunctie. Om de eenheid met het kantoor in Nijverdal te benadrukken zal ook het kleurgebruik van die locatie worden doorgevoerd.

Voordat de nieuwe ruimte betrokken wordt, kunnen Wierdense huurders tijdelijk terecht in Nijverdal, gedurende inloopuren daar op maandagochtend (8.30 tot 12.30 uur), dinsdagmiddag (13.00 tot 17.00 uur) en donderdag (8.30 tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.00 uur).