Getty Schepers en Richard Nijkamp.
Getty Schepers en Richard Nijkamp.

Speeddate speciaal voorsenioren in Anno 1987

Uitgaan en cultuur

WIERDEN – Alleenstaanden van ongeveer 63 tot 75 jaar kunnen elkaar op donderdagmiddag 15 december ontmoeten bij Anno 1987 (voorheen het Anker) tijdens een speeddate. Alle deelnemers gaan tijdens korte momenten van ongeveer acht minuten met elkaar in gesprek, om te kijken of ze een klik hebben.

“Tijdens een speeddate noteer je op je eigen lijst wie je het leukste vindt en wie je opnieuw zou willen zien, maar dan tijdens een iets langere afspraak met elkaar. Speeddaten is laagdrempelig, heel makkelijk en eigenlijk anoniem. Want niemand ziet wat je invult op je lijst”, zegt Getty Schepers, eigenaresse van DatingOost. Eigenaar en kok Richard Nijkamp van Anno 1987 zorgt voor lekkere hapjes in de pauze. Het zal de deelnemers aan niets ontbreken. Getty: “Wij begeleiden de gehele speeddate. Bij interesse in een ander hoe je alleen maar ‘ja’ op de lijst te noteren. Na afloop leveren de deelnemers bij ons de lijsten in. Wanneer er bij beide personen een ‘ja’ is genoteerd, worden de telefoonnummers door ons uitgewisseld.”

Tijdens de speeddate wordt iedereen persoonlijk vanaf Inloop vanaf 13.30 uur bij de entree ontvangen, zodat het meteen vertrouwd voet en iedereen op zijn of haar gemak wordt gesteld. De middag duurt tot 17.00 uur. Deelname is 37,50 euro en dat is inclusief een kopje koffie bij binnenkomst en in de pauze een hapje en drankje. Deelname uitsluitend mogelijk na aanmelding via www.datingoost.nl of 0546 – 492 899.