Afbeelding

Betta Splendens houdt groteaquarium- en terrariumbeurs

Natuur en milieu

REGIO – Na de succesvol verlopen aqua-terra beurs van afgelopen jaren, met twintig standhouders en zo’n vierhonderd bezoekers organiseert Betta Splendens ook dit jaar weer een beurs. Zowel professionele houders als hobbyisten zijn van harte welkom op deze aquarium en terrariumbeurs.

“Op deze beurs kunt u alles kopen op gebied van aquarium en terrarium. Er staan standhouders met gifkikkers, reptielen, vogelspinnen en slangen. Voor deze dieren zijn diverse standhouders met voer aanwezig. Ook zijn er diverse standhouders met vissen en is er een groot aanbod aan materiaal voor zowel het aquarium als terrarium”, duidt een woordvoerder. Diverse verenigingen uit de regio zijn bovendien aanwezig met een infostand. De standhouders vertellen met veel liefde en passie over de dieren. Het gaat niet alleen over de verkoop maar ook over het delen van de hobby.

De organiserende vereniging Betta Splendens is ook aanwezig, waar deskundige leden alle vragen kunnen beantwoorden. “Neem een foto mee van uw aquarium! Bovendien kunnen bezoekers op de beurs lid worden van onze vereniging.”

De beurs is op zondag 18 september van 11.00 uur tot 16.00 uur  in het wijkcentrum De Schelf aan get Binnenhof in Almelo. De entreeprijs bedraagt vier euro en kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding van een volwassene.