Afbeelding
Simon Dirks.

Sinterklaasactiviteiten inwinkelkern van Wierden

Algemeen

WIERDEN - Sinterklaas verblijft met zijn Pieten ook deze week nog in Wierden. Afgelopen zaterdag konden kinderen deelnemen aan de Pietengym op het Binnenhof en op vrijdagavond trok de Sint met zijn gezelschap door de winkelkern om in meerdere winkels de boel op stelten te zetten.

Maar ook de komende dagen is er nog van alles te beleven. Het gezellig ingerichte Pietenhuis aan de Nijverdalsestraat 24 (rechter ingang van het pand van Van den Broeke Rijwielen) kan nog steeds worden bezocht. Het huis is nog tot en met zaterdag tijdens openingstijden van de winkel gratis toegankelijk. Ter plaatse is het mogelijk om kleurplaten te kleuren of een leuke brief aan de Sint te schrijven. Maar... Soms is Sinterklaas ook zelf aanwezig, zodat je samen met de Sint en de pieten op de foto kan.

Deze week is de Sint op vrijdagavond, tijdens de koopavond, weer in de winkelkern. Vanaf 18.00 uur maakt hij weer een ronde door het centrum! Daarnaast kunnen kinderen op zaterdagmiddag op zoek gaan naar de Pieten. Vanaf 13.30 uur is er een Pietenspeurtocht en wie alle Pieten vindt, maakt kans op een prijsje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding