Zakelijk

Wierdense Winkeliers ondersteunen verenigingsleven met Couponknipper

WIERDEN – De Wierdense Winkeliers en het lokale verenigingsleven slaan de handen ineen: samen werken ze toe naar meer reuring in het winkelhart én meer geld in kas bij de clubs. Zeker in deze coronaperiode een mooie gedachte en daartoe is de Couponknipper ontwikkeld. Dit is een boekje boordevol kortings- en actiebonnen, die zijn te besteden bij Wierdense winkeliers. De boekjes worden de komende weken verkocht door leden van korfbalvereniging Blauw Zwart en tennisvereniging TV Wierden. Dus winkel je graag in Wierden én hou je van korting? Dan is de Couponknipper een must.

“Door lokaal te kopen, houden we ons mooie winkelcentrum sterk, voorkomen we leegstand en blijft de Wierdense kern gezellig en bruisend”, duidt interim-voorzitter Eelco Koop. “Nu we samenwerking hebben gezocht met verenigingen in Wierden, snijdt het mes aan twee kanten: wij promoten lokale verkoop en de verenigingen spekken de kas door de Couponknipper te verkopen voor vijf euro per stuk. Die opbrengst is geheel voor de club. De actiecoupons zijn divers en aantrekkelijk om te gebruiken. Bovendien is de totale waarde van de Couponknipper vele malen hoger dan de verkoopprijs.”

 

Super initiatief

Korfbalvereniging Blauw Zwart en Tennisvereniging TV Wierden helpen met de verkoop en verspreiding van de Couponknipper. “We vinden het belangrijk om wat voor Wierden te kunnen doen”, aldus de bestuursleden van de korfbalvereniging. “Een deel van onze sponsoren vind je bijvoorbeeld in het centrum. Zij staan voor ons klaar en wij voor hen. Hopelijk levert de kortingsactie extra klanten op na een periode die voor alle ondernemers moeilijker was vanwege corona. Uiteindelijk wil iedereen een gezellig winkelcentrum met veel verschillende winkels en dat bereik je alleen maar door lokaal te blijven kopen!”

Ook TV Wierden sluit zich daar bij aan. “We vinden dit echt een super initiatief van Wierdense winkeliers voor verenigingen in Wierden”, laat Robin Schildwacht weten. “We gaan onze jeugd massaal inzetten om zo onze eigen club en de lokale winkeliers te steunen. De Couponknipper bevat geweldige acties, dat moet haast wel zorgen voor win-win situatie in Wierden.”

Voor slechts vijf euro is de Couponknipper te koop bij leden van Blauw Zwart en TV Wierden. Het levert de koper al snel voordeel op, want zo'n twintig ondernemers uit de Wierdense winkelkern doen mee. De totale korting kan oplopen tot ver boven honderd euro: naast gratis producten en vaste kortingsbedragen bevat het boekje ook kortingspercentages. Hoe groter uw aankoop, des te groter het voordeel. De Couponknipper is bij Blauw Zwart ook te verkrijgen via www.blauw-zwart.nl/wierdensewinkeliers. Wees er wel snel bij, want de oplage is beperkt. De coupons in het boekje zijn geldig tot en met 30 september.