Zakelijk

Werkgeverskring Wierden steunt lokale ondernemers tijdens crisis: samen sterk

Ard Heuten
Ard Heuten

WIERDEN – De Werkgeverskring Wierden heeft een initiatief ontwikkeld voor alle ondernemers in de gemeente Wierden: Samen Sterk! De overheid en de gemeente Wierden zorgen gelukkig voor financiële en fiscale regelingen om ondernemers die door de Coronacrisis in de problemen zijn gekomen of gaan komen te ondersteunen.

De Werkgeverskring Wierden heeft oog voor de vragen van ondernemers over de zakelijke en persoonlijke gevolgen van deze crisis. Deze hakken er vaak net zo hard in bij ondernemers. Juist nu is er behoefte aan een luisterend oor, iemand die meedenkt, mogelijke oplossingen of ideeën aandraagt en bedrijven aan elkaar verbindt. Daarom heeft het bestuur van de Werkgeverskring Wierden aan de Wierdense ondernemer Ard Heuten (www.inspirationbuilders.nl) gevraagd om zijn kennis en ervaring als organisatie- en ondernemersadviseur in te zetten voor de ondernemers in de gemeente Wierden.

Via de website www.werkgeverskringwierden.nl kan kosteloos een gesprek (corona-proof) met Ard Heuten worden gepland. Dit aanbod geldt voor álle ondernemers uit de gemeente Wierden, dus niet alleen voor leden van de Werkgeverskring, maar ook voor de winkeliers, ZZP-ers en alle andere zelfstandigen. Tijdens dit gesprek kan het gaan over de situatie van vandaag, maar ook alvast over de toekomst. Wat zijn kansen na deze crisis? Wat kun je nu doen om hier straks sterker uit te komen? Juist vooruitkijken en denken in oplossingen is nu erg belangrijk.

Tevens kunnen ondernemers via de website www.werkgeverskringwierden.nl aangeven wat ze voor de andere ondernemers in Wierden kunt betekenen, of wat de hulpvraag is. “Wij zullen vraag en aanbod zo veel mogelijk lokaal verbinden. Zo geven we het begrip ‘Samen Sterk’ vorm en inhoud!”, duidt het bestuur van de Werkgeverskring.