Zakelijk

Vijf jaar Dekker Interieur en nu ook Keukenstudio Dekker

ALMELO - Dekker Interieur bestaat vijf jaar. De van oorsprong Wierdense onderneming viert het eerste lustrum op vrijdag 20 en zaterdag 21 september met een grote 'open 2-daagse'. Het is dan voor particulieren en zakelijke relaties mogelijk om het bedrijfspand op het Bedrijvenpark Twente 167 te bewonderen. Op vrijdag wordt er gewoon gewerkt en kan er zelfs een kijkje in de spreekwoordelijke keuken worden genomen.

 

Waar het vijf jaar geleden nog begon als een klein bedrijf van René en Pasquale in een klein halletje in Wierden, staat thans een prachtige onderneming met ruim tien medewerkers. In de basis is Dekker Interieur echter altijd hetzelfde gebleven: het leveren van handgemaakte kwaliteitsproducten. “Belangrijk verschil is dat we de complete woninginrichting kunnen verzorgen voor het midden- en hoogsegment”, duidt René. “Daarbij leveren we vooraf een uitgebreide en transparante offerte mét 3D-tekeningen. Zo is het heel inzichtelijk welk werk we leveren en hoe het totaalplaatje er uit komt te zien.”

 

En om de keukeninrichting een extra boost te geven is een nieuwe tak in het leven geroepen: Keukenstudio Dekker. “We hebben in ons nieuwe pand tweehonderd vierkante meter aan showroom ingericht”, vertelt Pasquale. Daar is het mogelijk om aan den lijve te ondervinden wat Keukenstudio Dekker in de mars heeft. Kwaliteitsproducten staan hoog in het vaandel en dankzij de eigen werkplaats kan elke wens ingewilligd worden.

 

“En dat service vanzelfsprekend is”, benadrukt Pasquale, “laten we ook blijken door afspraken variabel te plannen, van ochtend- tot avonduren of in het weekend.  Door alles in eigen beheer te houden, zijn de lijnen kort en werken we oplossingsgericht.” René vult aan: “Bovendien houden we de klant op de hoogte van het productieproces en is het geen probleem om even in de werkplaats mee te kijken tijdens de productie. We kunnen alles exact op maat maken, zodat je geen grote passtukken krijgt. En wil je kastjes en lades met houtnerven, dan loopt die houtdraad bij ons door voor een veel natuurlijker beeld.”

 

Dekker Interieur en Keukenstudio Dekker zorgen voor een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt interieur, voor de zakelijke en particuliere markt. Badkamermeubilair, meubels, kastenwanden en complete keukens inclusief apparatuur behoren tot de mogelijkheden. Van totaalinrichting tot aangepast meubilair voor een kamer-en-suite of kastenwanden.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, kom naar de open dagen. Op vrijdag 20 september staan de deuren open tussen 10.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag 21 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is overdag de werkplaats in bedrijf en is er 's avonds eenmalig een koopavond. Bovendien staat vanwege het feestelijke moment een hapje en drankje klaar. Niet in de gelegenheid? De reguliere openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Op donderdag is er koopavond tot 21.00 uur. Daarnaast is de zaak twee keer per maand op zaterdag geopend. Exacte data zijn te vinden op www.keukenstudiodekker.nl.