Zakelijk

Verras uw moeder met een zomerbloeier van Tuincentrum De Aadijk

ALMELO – Tuincentrum de Aadijk in Almelo heeft een moederdagtip. Bij het tuincentrum zijn prachtige zomerbloeiers voor het hele jaar te koop! “Het seizoen komt er weer aan, dus we willen de mensen graag weer uitnodigen om langs te komen!” 

Tuincentrum De Aadijk heeft een groot assortiment, maar heeft meer voordelen. “Wij zijn gespecialiseerd in het opkweken van langbloeiende zomerbloeiers en staan bekend om onze vele kleurvariëteiten in zowel hangende als staande potten, in verschillende afmetingen”, laat het tuincentrum weten.

Moederdagtip
“Verras uw moeder op 9 mei en geef haar een prachtige zomerbloeier voor het hele jaar van Tuincentrum De Aadijk! Kom eens kijken aan de Almeloseweg 75 in Almelo en laat u verassen wat we u allemaal kunnen bieden!”, laat Sean Brongers weten.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het assortiment of heeft u andere vragen? Kijk dan eens op de website: http://www.tuincentrumaadijk.nl/ of bel: 0546-492311. “Iedereen is van harte welkom aan de Almeloseweg 75 te Almelo!” Van maandag t/m zaterdag is het tuincentrum geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur.