Zakelijk

Tukkers Catering Enter viert eenjarig bestaan met verloting onder klanten

ENTER – Tukkers Catering uit Enter bestaat één jaar en dat is afgelopen vrijdag en zaterdag goed gevierd. Eigenaar Richard Tukkers kijkt blikt tevreden terug op de feestelijke dagen. “We hadden mooie aanbiedingen voor onze klanten en bovendien een verloting van drie diner@home buffetten voor twee personen!”

Het jaar is voorbij gevolgen, de verbouwing van de zaak heeft Richard nog scherp voor zich. Samen met zijn personeel maakte hij in 2021 de stap om vanuit de catering een verszaak te openen. “Het is een mooie en goede keuze geweest die we gemaakt hebben. Natuurlijk was het in het begin wel even wennen, maar we hebben er een prima weg in gevonden. Ik sta zelf niet in de winkel, maar dankzij de open keuken heb ik ook veel contact met de klanten.”

Het jubileum is niet onopgemerkt voorbij gegaan. “We hebben een verloting gehouden met live-trekking via Facebook”, vertelt Richard enthousiast. “De klanten konden hun kassabon van naam en telefoonnummer voorzien en deze in een bak doen. Daaruit hebben we drie willekeurige bonnetjes getrokken.” Marloes Schulenburg, Anja Ezendam en Linda de Roo hebben de waarbon voor een diner voor twee gewonnen.