Zakelijk

Smit Fietsen is verkozen tot eukste zaak van Enter 2020

Jordi Smit.
Jordi Smit.

ENTER – Na een spannende verkiezing is Smit Fietsen, sinds kort gevestigd aan de Dorpsstraat te Enter, verkozen tot de 'Leukste Zaak van Enter 2020'. De verkiezing is voor de zevende achtereenvolgende keer gehouden door Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook.

Nadat Enternaren in de eerste ronde hun meest favoriete zaak konden nomineren werd er uiteindelijk een verkiezing gehouden tussen de vijf zaken met de meeste punten. Het was dit jaar een nek-aan-nekrace tussen de eerste twee Enterse zaken. In de laatste dagen van de verkiezing trok Smit Fietsen de overwinning naar zich toe met maar liefst bijna 32 procent van alle stemmen.

Eigenaar Jordi Smit ontving van Eric Tijhof van Enters Voordeel het bijpassende straatnaambord, deze zal het komende jaar een plaatsje krijgen op de gevel van de winkel. Als tweede in de verkiezing eindigde dit jaar Perron 84, de derde plaats was voor Gasterij Het Middenplein.  Mirjam’s Bloemen en ‘t Brandputje eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.