Zakelijk

RegioBank en Jager Financieel Advies naar nieuw kantoor aan Stationsstraat

WIERDEN – De RegioBank en Financieel Advies Jager hebben een nieuw onderkomen in Wierden. “Het vorige pand aan de Stationsstraat 16a werd te klein”, duidt eigenaar Eric Jager. “Juwelier Denissen heeft de deuren gesloten, waardoor deze prachtige ruimte voor ons beschikbaar kwam.”

Een grootscheepse feestelijke opening laat Jager achterwege. “Dat vinden we niet gepast in deze tijd waarin veel bedrijven het moeilijk hebben. Wel hebben we afgelopen vrijdag in overleg met Rick's Flowers op 140 adressen van de Holtinck, de Botterhof, 't Wedervoort en de Aa tulpen laten bezorgen. Een feestelijk gebaar van onze kant voor de ouderen die op dit moment veelal aan huis gekluisterd zijn.”

Een ander cadeau in verband met de verhuizing en nieuwe locatie gaat naar de klanten van het kantoor van Jager. “Voor iedereen die het verzekeringspakket bij ons onderbrengt bij één van onze drie kantoren, ontvangt vijftig euro van ons dat vrij is te besteden in het dorp. Daarmee geven we steun aan de lokale ondernemer en sluiten we aan bij het motto van de de winkeliersvereniging 'Wees loyaal, koop lokaal'.

Nu het nieuwe pand aan de Stationsstraat 15 in Wierden is betrokken heeft Jager meer ruimte voor dienstverlening. Zo zijn er twee afgesloten spreekkamers en staan de bureaus vrij opgesteld, iets wat op het vorige adres ondenkbaar was. “Deze locatie is echt ideaal voor ons, zeker nu we ons nog meer op het financieel advies willen gaan richten. We zijn immers meer dan een bank alleen, denk aan hypotheekverstrekking en verzekeringen. Bovendien ligt het pand erg goed en is er gratis parkeerruimte voor de deur.”

In het gebouw komt overigens geen geldautomaat, maar Jager laat weten dat er volop service is voor klanten van de RegioBank. “Je kunt hier ten alle tijd terecht om contant geld op te nemen. Dat kan gewoon aan de balie, maar is wel alleen voor diegene die klant is bij de RegioBank.”