Zakelijk

Kom sfeervol winkelen in Wierden; neem deel aan de Prijzenmarathon

WIERDEN – De Wierdense winkeliers (verenigd in de WiWi) zorgen ook dit jaar weer voor een feestelijke maand december! Dankzij de jaarlijkse actie Prijzenmarathon, maak je als betalende klant in deelnemende winkels weer kans op mooie prijzen.

De Prijzenmarathon start op woensdag 8 december en zo'n 35 winkels in het centrum van Wierden nemen hier aan deel. Dat betekent dat je als betalende klant (vanaf tien euro krijg je een deelnamekaartje) kans maakt op leuke cadeaus! Er worden dit jaar ruim zeventig prijzen weggegeven, met een totale waarde van maar liefst 6.250 euro! De kans om er met een prachtige prijs vandoor te gaan is groot! Zo wordt het winkelen in Wierden nóg veel aantrekkelijker.

De decembermaand biedt in Wierden, ondanks alle hernieuwde beperkingen vanuit de overheid, nog steeds de gezelligheid om te winkelen. Zo zijn op verschillende plaatsen in de kern weer échte kerstbomen met lichtjes geplaatst én worden momenteel nieuwe sfeerornamenten aan de lantaarnpalen gehangen. De lokale winkeliers zorgen voor die gezelligheid in de dorpskern. Dus doe je je aankopen lokaal, dan steun je daarmee niet alleen de plaatselijke detailhandel, je draagt ook bij aan de sfeer in de kern.

Neem deel aan de actie
De Prijzenmarathon is al enkele jaren een succes aan het eind van het jaar. Deelname aan deze actie is eenvoudig. Bij aankoop van producten met een minimale totale waarde van tien euro in een deelnemende winkel (te herkennen aan een poster bij entree of de kassa), wordt een coupon uitgereikt. Op deze coupon staat een unieke code vermeld, die op www.wierdenbuitengewoon.nl ingevuld kan worden. Vul behalve de code ook je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en laat weten of je de maandelijkse nieuwsbrief van de WiWi wilt ontvangen. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee naar de prijzen. Het is overigens mogelijk om meerdere codes in te voeren, wel wordt maar één prijs per persoon uitgereikt. Door met meerdere, geldige codes deel te nemen, wordt de winkans natuurlijk wel vergroot. 

Vijf grote prijzen
Behalve ruim zeventig reguliere prijzen is er ook een mega hoofdprijs en zijn er vier topprijzen te winnen! Er wordt dit jaar als hoofdprijs een mooie all inclusive vakantiereis ter waarde van 2.000 euro weggegeven! De vier topprijzen omvatten een herenmodecheque (t.w.v. 500 euro), een damesmodecheque (t.w.v. 500 euro), een elektrocheque (t.w.v. 500 euro) en een jaarabonnement knippen (t.w.v. 250 euro). Op al deze mooie prijzen maak je kans middels de couponcode. Door ook de nieuwsbrief van Wierden Buitengewoon Winkelen te ontvangen wordt deze kans wat vergroot! Ontvang je de nieuwsbrief al, dan ding je sowieso mee voor deze hoofd- en topprijzen. Het gehele prijsoverzicht is te vinden op www.wierdenbuitengewoon.nl en klik door naar het kopje Prijzenmarathon.

De actie start op woensdag 8 december en loopt nog door tot en met vrijdag 24 december 2021. De prijswinnaars worden door middel van een computer getrokken en uiteindelijk op woensdag 29 december bekend gemaakt.

Kom ondanks de restricties gewoon gezellig winkelen in Wierden, steun daarmee de lokale winkeliers en pak ook nog eens die extra kans op mooie prijzen!