Zakelijk

Kinderkledingwinkel Kleine Maatjes in Wierden gaat sluiten en houdt nu opheffingsuitverkoop

WIERDEN – Kleine Maatjes in Wierden sluit de deuren. De winkel in kinderkleding sluit op 1 september de deuren en heeft per omgaande grootschalige opheffingsuitverkoop met momenteel 25 tot 40 procent korting op de gehele collectie.

Het besluit om de winkel af te stoten komt niet van de één op andere andere dag, laat eigenaresse Carolien de Boer weten. “Al voor de coronacrisis heb ik deze stap genomen; ik ga me volop richten op de zaak van mijn man, Exes Licht en Geluid. Hij heeft onlangs een groot licht- en geluidsbedrijf uit Almelo overgenomen om zijn werkgebied te vergroten. Bovendien wil ik niet meer de druk ervaren van de verkoop van kinderkleding in een stenen winkel. Het is dus niet zo dat ik de winkel dicht doe vanwege de coronacrisis. Het is zeker geen gemakkelijke keuze, omdat ik nog wel jaren door had kunnen gaan met deze winkel. Een zaak op slot draaien waar je al achttien jaar trots op bent, doe je niet zomaar. Maar het is goed zo, sommige kansen komen op je pad en die moet je grijpen.”

Tot aan september is de winkel aan het Binnenhof in Wierden geopend. Op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is altijd voldoende aanbod in de winkel. “Ruilen kan ook, maar we geven geen geld meer terug”, aldus Carolien. “Tot slot wil ik nu alvast mijn vaste klanten bedanken voor hun trouwe bezoek aan mijn winkel!”

 

 

Reacties

Hallo, ik heb geen kleine kinderen, (ben 63) maar ik ben gék van poppen. Ik heb zó vaak naar je etalage staan kijken, alleen om de prachtige babypoppen te bewonderen. Ik vraag me dan ook af, óf je die wilt verkopen en zo ja? Wat vraag je er voor? 

Succes met de uitverkoop en succes met het bedrijf van je man. 

Met vriendelijke groet Ineke Dommerholt 

Uw reactie