Zakelijk

Jong stel nieuwe eigenaar golfclub Erve Braakman

Martijn van Baars en Nicole van der Deen.

HOGE HEXEL – Martijn van Baars en zijn partner Nicole van der Deen zijn samen de nieuwe eigenaar van Golfclub Erve Braakman in Hoge Hexel. Martijn is acht jaar golfprofessional (en inmiddels zes jaar PGA B) en geeft al geruime tijd les bij golfclub Erve Braakman. Veel leden van de golfbaan kennen hem dan ook al van de golflessen of van een 'hoi' op de baan. Nicole heeft hij leren kennen op de golfbaan en samen een golfbaan runnen was voor hen een lang gekoesterde droom. Deze is nu uitgekomen, want sinds 1 oktober zijn ze samen de nieuwe eigenaar van de baan in Hoge Hexel.

Martijn volgt meerdere keren per jaar bijscholingen en blijft daardoor op de hoogte van alle nieuwe inzichten. Zijn passie is golf, of hij nu les geeft of zelf speelt. Het allerbelangrijkste daarin is voor hem golfplezier; door ontspannen lesgeven en met praktische tips mensen te helpen op een prettige wijze de baan rond te gaan. Nicole heeft de laatste jaren gewerkt bij een logistiek bedrijf. Ze zal vooral in en rond het clubhuis te vinden zijn voor alle kopjes koffie, borrels en een gezellige babbel.

De twee zijn trots en blij dat de oprichters van de golfclub, Dinand en Hetty Braakman, volop bij de club betrokken zullen blijven. Dinand zal zich vooral storten op het onderhoud van de baan. Samen met zijn greenkeepers team houdt hij de baan in perfecte conditie en Hetty blijft in het paviljoen voor de horeca actief.