Zakelijk

Jeroen Scholten geeft pand van voorheen Maris Wonen facelift

WIERDEN – Jeroen Scholten heeft de wind in de zeilen met zijn kersverse onderneming Scholten Wonen. De Wierdenaar zwaait de scepter in het pand van voorheen Maris Wonen in Wierden. Herman en Annet Maris hebben vorig jaar de sleutel aan hem overgedragen en sindsdien is er veel veranderd aan het Binnenhof. Alleen de feestelijke opening laat door de coronarestricties nog even op zich wachten.

Scholten is zo'n vijf jaar als zelfstandig ondernemer actief in de wereld van vloeren. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt door kwaliteit en nauwkeurigheid. De stap om een eigen winkel en showroom te openen was niet alleen een wens, maar eigenlijk ook een logisch vervolg. De winkel van Maris in het centrum van Wierden kwam op zijn pad; lang nadenken was niet nodig. Sinds een half jaar is Scholten eigenaar van de zaak die nu nog door het leven gaat als Maris Wonen – Jeroen Scholten. Over niet al te lange tijd prijkt de naam Scholten Wonen aan de gevel.

De gedreven ondernemer is trots op het resultaat dat hij inmiddels bereikt heeft. Het gehele pand is goed aangepakt, zowel inpandig als aan de buitenzijde is het weer up-to-date. Scholten biedt thans alles op het gebied van woninginrichting, van vloer tot raamdecoratie en wandbekleding. Dat blijkt nu al een goede combinatie. “Als zzp'er was ik dagelijks voornamelijk bezig met het leggen van vloeren. Nu ik de showroom tot mijn beschikking heb, kan ik ook raamdecoratie, gordijnen en wanddecoratie makkelijk aanbieden volgens de laatste trends.”

Wie het pand binnentreedt komt in een walhalla van vloer-, wand- en raamdecoratie. Prominent in het midden van de ruimte showt een statig 'eiland' de collectie van het merk Luxaflex en de achterliggende wand wordt gesierd door Zonnelux raamkledingproducten. Daarnaast is er veel aandacht voor allerlei pvc vloerdelen (tegenwoordig veel gelegd in visgraatmotief), gietvloeren, diverse vloerbedekkingssoorten, gordijnen, raamdecoratie en wanddecoratie zoals behang, structuurverf en betonstuc.

De winkel aan het Binnenhof is sinds kort geopend, op donderdag (van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.30 uur), vrijdag (van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 20.00 uur) en zaterdag (van 10.00 tot 16.00 uur). Meer informatie is ook telefonisch verkrijgbaar via 06 – 41 89 79 97 of per mail via info@scholtenwonen.nl.