Zakelijk

E-bikes bij van den Broeke bekroond met een 8.1 bij de ANWB e-biketest

WIERDEN - De vraag naar e-bikes is op dit moment echt enorm te noemen. Helemaal nu afgelopen week de Kampioen van de ANWB op de mat is gevallen. Hierin wordt het nieuwe merk van Van den Broeke beoordeeld met maar liefst een 8.1.

“De verrassing van de test is de Vyber Ride E1 Special Edition: een scherp geprijsde Nederlandse e-bike met unieke motor. Die motor levert krachtige en prettige ondersteuning (ook heuvelopwaarts), de rijeigenschappen zijn prettig en de fiets is fraai afgewerkt. Slim is de Vyber-app, waarmee je onder meer op afstand je fiets kunt localiseren en het accupercentage kunt checken. Ook accu-upgrademogelijkheden tot maar liefst 630 Wh is een groot pluspunt.” Bron: Anwb.nl

Dat er veel vraag naar dit nieuwe topmerk is, merken ze ook bij van den Broeke. Ron Berg, eigenaar, wist niet wat hij zag toen hij afgelopen maandag de mailbox opende. Ruim 150 e-mails van klanten uit het hele land die de Vyber Ride E1 willen komen testen.Een verklaring voor alle geïnteresseerde klanten heeft Ron Berg wel. “Er is op dit moment sowieso al meer vraag dan aanbod voor e-bikes. Er is krapte ontstaan doordat grote fabrikanten niet in staat zijn om goed te leveren en door goede testresultaten van zowel de ANWB als de ADfietstest.nl.”

Actiedagen
Deze hele week is het feest bij van den Broeke en met Hemelvaartsdag is er een speciale actiedag met openingstijden van 10.00 tot 16.00 uur. Zo krijgt iedere klant die een Vyber e-bike koopt een gratis accu-upgrade en zijn er speciale acties tot wel €1000,- inruilkorting op geselecteerde voorraadmodellen van Gazelle. Ook is er net weer een nieuwe grote levering ontvangen met populaire modellen zoals de Gazelle Grenoble C8 en Gazelle Ultimate modellen. Kortom; wie snel wil fietsen, vindt bij van den Broeke de juiste e-bike.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs bij Van den Broeke aan de Nijverdalsestraat 24 in Wierden.