Zakelijk

Domino’s Pizza opende dinsdag aan Stationsstraat in Wierden

WIERDEN – Domino’s Pizza opende dinsdag 22 juni de deuren van de vestiging aan de Stationsstraat 18 in Wierden. In een maand tijd is het oude bankgebouw, dat de laatste jaren in gebruik was als winkelruimte voor onder meer parfumerie Mooi en Cigo, getransformeerd tot een moderne horecaruimte. De pizzeria heeft tien zitplaatsen, voor klanten die afhalen. De bezorging wordt voornamelijk gedaan door elektrische fietsen. In verband met coronaregelgeving is het vooralsnog alleen mogelijk om zowel bij afhaal als bij bezorging contactloos te betalen.

Onder leiding van Almeloër Jesse Jellema gaat de franchisezaak zich richten op de kern Wierden. Van maandag tot en met woensdag is Domino's geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur en van donderdag tot en met zondag van 11.30 uur tot 22.00 uur. Het is de tweede vestiging onder de hoede van Jellema. “In 2015 ben ik bij Domino’s begonnen als bezorger. In vijf jaar tijd heb ik alle mogelijke functies doorlopen en ben ik aanwezig geweest bij het opstarten van verschillende winkels.”

Sinds maart 2020 heeft hij zijn eigen vestiging in Rijssen. “Ik geniet volop van het ondernemerschap en heb dan ook onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging. Na een grootse verbouwing ben ik er klaar voor om de Wierdenaren kennis te laten maken met onze verse pizza’s. Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is honderd procent vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen.”

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 17.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan driehonderd vestigingen.