Zakelijk

Bonvanie zet eigen bezorgdienst op voor ijs en chocolade aan huis

WIERDEN – IJs- en chocoladewinkel Bonvanie zet een bezorgdienst in om iedereen alsnog van hun producten te voorzien. De winkels zijn reeds gesloten in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Het sluiten van de winkel was een hele moeilijke keus voor de ondernemers, maar er zaten simpelweg te veel risico’s aan voor de klanten en het personeel: “Het was mooi weer wat ervoor zorgde dat het best druk werd in- en rondom de zaak en dat vinden we in deze tijd niet verantwoord”, aldus Arien de Korte, mede-eigenaar van de zaak.

Om alle consumenten toch van een ijsje of een beschreven chocoladereep te voorzien, heeft Bonvanie alles op alles gezet om een eigen bezorgservice rondom Wierden op te starten. “Je kan iedere dag voor 12.00 uur je bestelling doorgeven in de webshop en deze wordt dezelfde middag nog bezorgd.”

Speciaal voor deze tijd is er een nieuw assortiment toegevoegd om bijvoorbeeld je opa en oma een hart onder de riem te steken door middel van een chocoladereep met de tekst: ‘Dikke kus door de brievenbus’ of voor alle thuiswerkers: ‘Thuiswerktopper’. “We zijn heel blij dat we een lach op het gezicht kunnen toveren bij mensen die het nu zwaar hebben”, laat Nico Dam, ook eigenaar van de zaak, trots weten.