Zakelijk

Autobedrijf Zuithof viert zestigjarig feest en strooit volop met cadeaus

BORNERBROEK – Autobedrijf Zuithof bestaat zestig jaar. Waar het in 1961 op een weiland in een klein schuurtje allemaal begon, staat thans een moderne autobedrijf. Nog steeds runt de familie Zuithof het bedrijf en staat de derde generatie klaar voor de toekomstige jaren. Dat succes wordt komend weekend goed gevierd met feestelijke acties en aanbiedingen, want wie jarig is, trakteert!

Zuithof heeft een mooie geschiedenis opgebouwd in het buitengebied van Bornerbroek. Daar waar Joan als grondlegger in 1961 de eerste auto's in een klein schuurtje repareerde, wordt nu een totaalpakket voor de automobilist aangeboden. “Mijn vader is hier zestig jaar geleden in dit mooie, bosrijke buitengebied begonnen”, weet René, zoon van Joan en huidig eigenaar van de zaak. “Op een essenweiland bouwde hij een schuurtje waar hij de eerste jaren auto's heeft onderhouden. In de loop der jaren is het bedrijf steeds verder uitgebreid tot wat het nu is.”

Geboren tussen benzine en olie
Waar veel dealers elkaar tegenwoordig omarmen op een autoboulevard, blijft Autobedrijf Zuithof het verleden en haar 'oale groond' trouw. Réne is sinds de jaren negentig samen met zijn vrouw Irma verantwoordelijk voor het reilen en zeilen. “Ik ben geboren tussen de benzine en de olie en we wonen nog steeds naast het bedrijf. Onze kinderen zijn hier ook geboren en opgegroeid. Onze oudste zoon, Jarno, heeft dezelfde ambities en zal op niet al te lange termijn de onderneming overnemen.”

Inmiddels heeft Autobedrijf Zuithof zo'n vijftig jaar aan ervaring opgebouwd wat Japanse auto's betreft. “We bieden zelfs een compleet pakket voor de automobilist”, duidt René. “Je kunt bij ons terecht voor schadeherstel, onderhoud, tanken, private lease en reguliere lease en natuurlijk de aanschaf van een nieuwe of gebruikte wagen.”

Jubileumactiviteiten
In zestig jaar tijd is er veel opgebouwd aan het Tusveld. Tijd om dat te vieren. Bij zo'n mooi jubileum horen natuurlijk cadeaus en daarom pakt de familie Zuithof deze week groots uit. Zo is er op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober een grote jubileumshow. De nieuwste modellen van Subaru en Suzuki zijn in de grote showroom te bewonderen.

Maar er is veel meer. Want wie overgaat tot koop van een spiksplinternieuwe Subaru, wordt nog eens extra in de watten gelegd. De wagen wordt namelijk gratis van een trekhaak voorzien! Daar blijft het echter niet bij. Ook op alle Suzuki demomodellen wordt zestig maanden garantie gegeven. En wie een mooie occasion (vanaf 4.500 euro) aangeschaft, krijgt te ere van het zestigjarig bestaan van de autozaak zo maar zestig liter gratis brandstof! Dat zijn nog eens verrassend mooie cadeaus waarmee het jubileum goed wordt gevierd.

Breng tijdens deze feestelijke dagen eens een bezoek aan Autobedrijf Zuithof. Het adres is sinds 1961 Tusveld 15 in het buitengebied van Bornerbroek, dichtbij het dorp Zenderen. Of kijk voor meer informatie alvast op www.zuithof.nl.