Zakelijk

AH Kantoor & Designmeubilair voor complete kantoorinrichting

ALMELO – AH Kantoor & Designmeubilair, gevestigd aan de Zeearend 1 in Almelo, heeft allerlei soorten en maten kantoormeubilair voor zowel het midden- en kleinbedrijf, de eenpitter of de grote concerns. Het aanbod is enorm en dankzij een gezonde bedrijfsvoorraad wordt het meubilair vlot geleverd. Eigenaar Arthur Hollewand weet waar behoefte aan is en speelt daar handig op in. Met name hergebruik van goed kantoormeubilair is in de huidige maatschappij een hot item: duurzaam ondernemen wordt steeds vaker toegepast.

 

Of je nu op zoek bent naar stoelen, archiefkasten, bureaumeubilair of verlichting: een bezoek aan de showroom aan de Zeearend in Almelo, pal naast het ziekenhuis, zorgt voor verbazing van de hoeveelheid kantoorproducten. Op een vloeroppervlak van zo'n dertienhonderd vierkante meter is van alles te vinden. “Maar er is nog veel meer”, vertelt Arthur enthousiast en laat vervolgens een duidelijke, glossy folder zien. Er gaat een wereld aan mogelijkheden open. “Het nieuwe werken is ook iets waar we goed op in spelen, denk aan bureaus waar je staand aan werkt. We hebben ook varianten die elektrisch verstelbaar zijn, dus simpel en makkelijk in hoogte aan te passen.”

 

Maar behalve de showroom en de folder is het complete assortiment ook online te vinden. “Wij beschikken over een grote voorraad aan kantoormeubels en interieur accessoires, ook voor particuliere verkoop. Ons assortiment meubels wordt voortdurend ververst, zowel nieuw als ook tweedehands. De webshop wordt continue bijgehouden op aanwezigheid in onze magazijnen. Datzelfde geldt ook voor de webshop van Art For Art, die ook is gelieerd aan AH Kantoor & Designmeubilair.

 

 

Duurzaam ondernemen

 

Met name de tweedehands markt is groeiende, vertelt Arthur. “Ik verkoop kwaliteitsmeubelen van onder meer Ahrend, Gispen, Axia, Vitra en ga zo maar door. Tweedehands klinkt misschien niet goed, de meubelen zijn gebruikt, maar zeker ook zo goed als nieuw. Je kunt niet zien dat ze al eerder gebruikt zijn; ze zijn bovendien opnieuw bekleed. Zo kun je de dure top- en designmeubelen voor een fractie van de oorspronkelijke prijs bemachtigen. Het zijn overigens vaak grotere partijen, waardoor het ook interessant is voor grotere vestigingen. Zeker met het oog op duurzaam ondernemen is dit een goede keuze, los er van dat het financieel veel aantrekkelijker is.”

 

Voor wie het kantoor compleet opnieuw wil inrichten, maar geen flauw idee heeft waar te beginnen biedt AH Kantoor & Designmeubilair advies op maat. “Ik werk samen met een interieurstyliste die in samenspraak advies kan geven over inrichting en kleurgebruik. Doordat we stoelen opnieuw laten stofferen kun je op deze wijze ook het kleurgebruik laten terugkeren in bijvoorbeeld de stoelzittingen.”

 

Voor alle zaken rondom kantoorinrichting is AH Kantoor & Designmeubilair het juiste adres, of het nu gaat om een enkele bureaustoel voor het kantoor aan huis of de kantoorinrichting van meerdere werkplekken voor tientallen werknemers. Levering kan in de meeste gevallen binnen 24 uur in heel Nederland, dankzij eigen transport voor bezorging aan huis.

 

 

Art For Art en AH Kantoor & Designmeubilair is gevestigd aan de Zeearend 1 te Almelo en is van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. Daarnaast is de gehele collectie te vinden op www. artforart.nl of www.ahkantoormeubilair.nl.