Uitgaan & Cultuur

Gratis Kinderatelier Kaliber tijdens Nationale Kunstweek

WIERDEN – Van 9 tot 14 november is de landelijke Kunstweek en ook bij Kaliber Kunstenschool wordt daar aandacht aan besteed. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen volgende week donderdag van 16.30 uur tot 18.00 uur gratis deelnemen aan het Kinderatelier in Wierden. De cursus wordt gegeven door Nicolette Zuiderwijk.

Ontdek hoe leuk het is om creatief bezig te zijn. Kinderen van zes tot twaalf jaar mogen deelnemen. Het is een zeer gevarieerde cursus waar je werkt op een speelse manier en in je eigen tempo. De ervaren docent kan jou goed begeleiden en helpen met jouw creatieve proces.

Alle lessen worden corona-proof gegeven met inachtneming van de huidige maatregelen. Deelnemers kunnen voldoende afstand houden en overal in het pand is de mogelijkheid je handen te desinfecteren. De open les is in De Passie aan de Akkerwal te Wierden.

Voor de open les geldt wel dat vol ook echt vol is, in verband met de huidige situatie. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plekje. Dit kan via www.kaliberkunstenschool.nl/kunstweek.