Sport & Vrije tijd

Vrouwen van Nu afdeling Enter verrast leden met schoof tulpen

Bestuurslid Toos Heering overhandigt bloemen aan Marian Bakx.

ENTER – Het bestuur van Vrouwen van Nu afdeling Enter heeft de leden van de vereniging afgelopen week verrast met een bos tulpen. “Afgelopen seizoen hebben we door de maatregelen rondom het coronavirus geen afdelingsavonden of activiteiten kunnen organiseren. Om toch de binding te houden, hebben we onze leden meerdere keren verrast met een presentje. Nu, aan het begin van het voorjaar, doen we dat met tulpen”, aldus bestuurslid Toos Heering.

Vorig jaar was het ondanks alle beperkingen toch mogelijk om nog één keer een fietstocht te organiseren binnen de regels die toen golden. “Dit werd erg gewaardeerd, iedereen was blij elkaar weer te ontmoeten! We hopen dat het mogelijk is om volgend seizoen onze activiteiten weer op te kunnen starten. We hebben een gevarieerd programma voor onze avonden en tevens ideeën genoeg voor uitjes naar musea, tuinen en steden.”

Geïnteresseerden kunnen zich altijd vrijblijvend melden. Het is mogelijk om een paar keer zonder verplichtingen naar een afdelingsavond te komen. Voor vragen of aanmelden kan contact worden opgenomen via vrouwenvannu.enter@gmail.com.