Sport & Vrije tijd

Tennisclinics bij De Molenhoek in Aadorp voor basisschoolleerlingen

AADORP – Kinderen van alle basisscholen kunnen op vrijdag 12 en vrijdag 26 maart kennis maken met tennis bij de Aadorpse Tennisvereniging De Molenhoek. Deze dagen is tennisleraar Sandra Gerrits aanwezig om clinics te verzorgen.

“Als 'Actief Betrokken Club' willen wij ons inzetten om de kinderen  op een speelse manier weer aan het bewegen te krijgen”, aldus voorzitters Rob Grooters. Met deze wens is tennisleraar Sandra Gerrits aan de slag gegaan. Zij heeft twee clinics ontwikkeld om kinderen, die het tennisspel onder de knie willen krijgen de kans te geven om het te leren. Ook zijn er mogelijkheden voor de kinderen die al een balletje kunnen slaan. Zij krijgen de kans om nog beter te worden in het spel.

Gezelligheid en samen bewegen is het hoofdmotto tijdens deze twee clinics. Ben je tussen de zes en twaalf jaar en lijkt het je leuk om mee te doen, dan kun je je opgeven. De club staat open voor nieuwe leden en heeft daarom ook junior tennisrackets aangeschaft, zodat iedereen kan meedoen. Sportieve kleding en schoenen zonder gladde zool zijn daarom voldoende om mee te nemen.

Als kers op de taart organiseert De Molenhoek vrijdag 2 april de wedstrijd 'Tennis kids Cup'. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar kunnen zich dan inschrijven om mee te doen. De kinderen worden in verschillende poules ingedeeld en de winnaar wint een mooie beker! “Een heerlijke middag op het park, met alleen maar winnaars”, aldus tennisleraar Sandra Gerrits.

Wie interesse heeft of zich wil inschrijven kan een mail sturen naar info@atvdemolenhoek.nl.