Sport & Vrije tijd

Spellenvereniging De Groene Pionstart middagen in Aadorp weer op

AADORP – Spellenvereniging De Groene Pion organiseert op zondag 6 februari weer een spellenmiddag in Aadorp. Spellenliefhebbers vanuit heel Twente en omgeving komen hier naartoe. “Iedereen is welkom bij spellenvereniging De Groene Pion”, vertelt Matthijs van Hofwegen. “Spelfanaten komen bij elkaar om (bord)spellen te spellen. Hierbij maakt het niet uit of dat je een bepaald spel wel of niet kent. De spellen worden altijd met veel enthousiasme aan elkaar uitgelegd. Het staat iedereen ook vrij om eigen spellen mee te nemen.”

Door de recente versoepelingen van de coronamaatregelen is het voor De Groene Pion weer mogelijk om spellenmiddagen te organiseren. De eerste volgende spellenmiddag is aankomende zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en deze wordt gehouden in 't Aahoes aan de Albardastraat te Aadorp. De entree is gratis, maar vanwege de horeca wordt alleen toegang verschaft met een geldig coronatoegangsbewijs (CBT/QR-check).

De afgelopen tijd heeft De Groene Pion ook een platform opgericht waar spellenliefhebbers uit de regio zich hebben verzameld. Hier wordt veel ervaringen en speltips gedeeld over leuke en nieuwe spellen. Ook worden er veel spelafspraken gemaakt om bij mensen thuis in kleine groepjes spelletjesavonden te organiseren. “Hierdoor leer je veel nieuwe spellen en gezellige mensen kennen. Iedereen die het leuk vindt kan zich hierbij aansluiten. Voor meer informatie zie onze website www.groenepion.nl en/of onze Facebook www.facebook.com/groups/groenepion.nl”, verduidelijkt Van Hofwegen.